Monday, 24 October 2011

MISSING her :'/

 


Bole aku jumpa dia ? cause i miss her too much  . Aku taktau nak buat mcm mna lgi . im crying all the night cause i think about her. Please please please be fair toward us. Give us a chance to meet up even a minute. Please ayah ! Im begging you. i can't stand like this anymore. err i missing her like hell :'( . Aku tak boleh stop pikir tentang dia . Phone aku kena rampas . Haihh mcm mana nak contact dia ? aku menangis weh bila pkir tentang dia , hati dia , semua la . everything tentang dia :'( . dear baby, b minta maaf sbb b tk boleh jumpa baby dalam 2 minggu ni. i miss you alot , tak pernah rasa rinduuu gila baba mcm ni. err baby ? tk smpai hati nak bgtau td . Tadi baby online , baby tegur  , tp b ? endah tk endah dgn baby , when actually b rindu bby , b tkot , xtau nk bg tau mcm na dkt baby , takot baby pikir " arok penipu " " arok bg harapan " . B malu dgn kak nida , lebih2 lagi dgn kak lily :(

hmm but i try best to do something for you yeah just wait kay baby ?
                                          
I MISS THE WAY WE ON CALLED AT NIGHT
AND I MISS EVERYTHING ABOUT YOU :')
 I L O V E Y O U S S <3
       

2 comments:

  1. its okay laa bie . bby okay , nnti bole jumpa kan . bukan bby nak lari tinggai b . waiting <3 iloveyouumorethanyouknow :'(

    ReplyDelete
  2. , takpa adeq , nanti nanti laa kita jumpa lain okee ? masa panjang lagi , focus SPM duluu tauu ? peahh tuu letak tepi duluu , HAHA , adeq ! kaka nak mintak tolong satu benda bolee dakk ? TOLONG JANGAN MALU DENGAN KAKA , kita bukan naya baru kenai 2 3 hari kan ? TOLONG LAA BUANG PERASAAN MALU TUU JAUH-2 , okee adeq ? terimakasih :) sayang adeq <3 #sedih baca adeq punya nehh :'(

    ReplyDelete