Monday, 24 October 2011

MISSING her :'/

 


Bole aku jumpa dia ? cause i miss her too much  . Aku taktau nak buat mcm mna lgi . im crying all the night cause i think about her. Please please please be fair toward us. Give us a chance to meet up even a minute. Please ayah ! Im begging you. i can't stand like this anymore. err i missing her like hell :'( . Aku tak boleh stop pikir tentang dia . Phone aku kena rampas . Haihh mcm mana nak contact dia ? aku menangis weh bila pkir tentang dia , hati dia , semua la . everything tentang dia :'( . dear baby, b minta maaf sbb b tk boleh jumpa baby dalam 2 minggu ni. i miss you alot , tak pernah rasa rinduuu gila baba mcm ni. err baby ? tk smpai hati nak bgtau td . Tadi baby online , baby tegur  , tp b ? endah tk endah dgn baby , when actually b rindu bby , b tkot , xtau nk bg tau mcm na dkt baby , takot baby pikir " arok penipu " " arok bg harapan " . B malu dgn kak nida , lebih2 lagi dgn kak lily :(

hmm but i try best to do something for you yeah just wait kay baby ?
                                          
I MISS THE WAY WE ON CALLED AT NIGHT
AND I MISS EVERYTHING ABOUT YOU :')
 I L O V E Y O U S S <3
       

Sunday, 23 October 2011

CELEBRATION ? I Think So Haha :-D

Hello hello ladies and gentle men :) well today's such a HAPPINESS DAY EVER JYEAHH :D  kt sekolah gelak bagai nk pecah sekolah haha then cikgu tak masuk class haihh mcm2 lah kann. Okay yang best we all story mory dgn cikgu Hazrul WOWW! Cerita pengalaman bercinta hikhok so we all share lah mcm2 . Psal zaman tok adam lah kononnya ye org tua haha . yeahh pasal handfone lama2 lah haihh bnyak topic lah kan. haaaa. 5B + 5C MELETUSS SEKOLAH XD 

KRINGGGG ! Yeayyyy waktu persekolahan sudah tamat :) so apa lg kann. BAGI GEGAR ITU CIK JITRA* jitra mall lahh haha. errrk tapi boboy tam tk mai lahh -.-' aman dunia haha tk lah. boring juga :/ haihhh its okay. we all still enjoyed with our ROMBONGAN BANG LAH JYEAHH hikhok :D ofc lah yg ikot arif fatin syafiq miera amin and the most kead :)

Seriously we really enjoyed today! Sampai semput2 haaa, sampai x engat bapa hari lg nak amik SIJIL PELAJARAN MALAYSIA urghh -.-' haha | I LOVE YOU BESTBUDDIES



Wednesday, 5 October 2011

Sorry sayang :)




Dear peah sayang,

i'm sorry for everything.sorry sebab b tk berubah sgt sgt sgt kan?errrk b twu b tk se-sweet kan?b tk mcm aaron aziz yg baby kenal kan dalam cite nora elena? hmm yeah b twu tu semua. b dh try but i'll back to normal soryy :( yeah actly b pun tk twu knape b tak boleh berubah . im really really sorry cause hurting you everyday . i'll change my attitude after this.tak nak jadi mcm lion dh kay? :') hmm sorry tau sayang.i promise never did again.b saaaaaaaaaaaayang baby sangat.dh kite jgn gado2 lagi kay? 

:'(

Hey buddies :) today such a bad day ever . moody je aku harini. period ? nope -.-' urghh .
ntah la sometimes aku tk faham kenape aku macam ni. aku suka buat org menangis ke ? aku suka buat org sakit hati ke ? but actually aku tk pernah niat sikit punn. yeah aku kena faham orang but org tk faham aku. aku geram sebab aku tk bole puaskan hati org. so what i should i does ? aku pon tk twu :( hmm nk cerita kt org punn tk guna sbb aku kan suke menyakitkan hati org ?errk bole tak aku tk nk sekolah lagi ? seriously aku down gilaa. aku tak bole nangis depan org sbb nanti org cakap aku minta simpati lah ape lah. aku mampu menangis depan lappy aku yg lembap nak mampus ni je. mcm perempuan? kesah plk aku . klau korang rase aku ni suke menyakitkan hati korang. okay fine. jangan kawan dgn aku k ? tu je aku minta. aku tak nak depan korang baik belakang kutuk sana sini. kayy enough. aku minta maaf pda korang especially sue sbb selama ni aku menyusahkan, sakitkan hati korang and semua salah yang aku tk pernah nmpak. sory sangat .